Sabiha Gökçen Anaokulu
Tepebaşı Mahallesi 659. Sokak No 20 Kızıltepe/MARDİN

VİZYON

Geleceğin en başarılı çocuklarının yetiştirilmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız eğitim yolunda, çocuklarımız ve aileleriyle işbirliği içinde, çağdaş eğitim ışığında; Araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, sosyalleşebilen, ülkesini milletini seven, yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, pozitif enerjiyle ve ekip ruhuyla çalışan, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, zihinsel ve bedenen, mutlu çocuklar yetiştirmek için varız...

MİSYON

Amacımız çocuklarımıza doğrudan birşeyi öğretmekten ziyade, oyunlar oynayarak ve araştırmalar yaparak çevrelerini ve kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlamaktır. Ezberci eğitim değil, uygulamalı eğitim kurumumuzun benimsediği eğitim sistemidir. Hedefimiz, çocuklarımızın sevgi dolu ve sıcak bir aile ortamı içerisinde; - Kendine güvenen - Sorumluluk sahibi - Kendisi ve çevresiyle barışık - Paylaşma duygusu gelişmiş - Özgür düşünen ve davranabilen, düşüncelerini isteklerini iyi ifade edebilen - Yeteneğini ve yaratıcı gücünü kullanabilen - Çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen bireyler olarak yetimelerine katkıda bulunmaktır.

Harita Genel Komotanlığının düzenlediği resim yarışmasında Türkiye 3.´ğü
Öğretim Şekli :ikili Öğretim

ikili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah Öğrencileri için; Başlama:07:30 Bitiş :12:30 Öğlen Öğrencileri için; Başlama:12:30 Bitiş :17:30

İl merkezine 20km ilçe merkezine 500 metre mesafededir.

Mardin/Kızıltepe