KEŞİFÇİ ÇOCUKLAR

"Keşifçi Çocuklar" projesi 36-72 ay arası okul öncesi yaş grubuyla gerçekleştirilecektir. Bu projede; Aralık ayında gezegenler, Ocak ayında stem uygulamalari, Şubat ayında kuşlar,Mart ayında arılar ,Nisan ayında kelebekler  konularıyla ilgili etkinlikler çocuklarla birlikte etkinlikler yapılacaktır. 5 farklı ilden ve yabancı ortaklarla proje işbirliği içerisinde yürütülecektir.  Keşifçi Çocuklar Projesi'nde hedeflerimiz; *Çocukların keşfetme ve gözlem becerilerini geliştirmek, *Çocukların bağımsız öğrenme becerilerini geliştirme, *Çocukların yaratıcılık becerilerini geliştirmek, *Çocuklara eleştirel düşünme becerilerini kazandırma, *Çocukların fen ve matematik kavramlarını öğrenmelerini sağlamak, *Çocukların yaparak yaşayarak öğrenmeler için zengin öğrenme ortamları oluşturmak, *Çocukların grup önünde duygu düşüncelerini ifade etme becerilerini geliştirmek, *Çocukların işbirliği içinde hareket etme becerilerini geliştirmek.